Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Viorica Dăncilă, șomeră după pierderea funcției de premier: ”Nu am un serviciu. Când ai pierdut, foarte puțini rămân lângă tine!”

Pierderea alegerilor prezidențiale i-a adus probleme grave Vioricăi Dăncilă, fostul premier al României, întrucât aceasta a rămas fără serviciu și nici nu a reușit să se angajeze. 

Viorica Dăncilă, șomeră după pierderea funcției de premier: ”Nu am un serviciu. Când ai pierdut, foarte puțini rămân lângă tine!”

În cadrul unui interviu, Viorica Dăncilă a mărturisit că nu lucrează nicăieri în prezent, însă ar urma să ia o decizie săptămâna viitoare. Ea nu va candida, însă, pentru nicio funcție la congresul PSD ce va avea loc în februarie.

Viorica Dăncilă a dat din casă! Cum i s-a schimbat viața de când nu mai este premier și președinte al PSD. „Am făcut sarmale, caltaboși și chiar cârnați”

”Nu am un serviciu deocamdată. Am mai multe propuneri. (...) Când ai pierdut, rămân foarte puţini lângă tine”, a declarat ea atunci când a fost întrebată dacă s-a angajat după ce a pierdut funcția de premier.

De asemenea, ea a declarat că nu va candida la nicio funcție în conducerea PSD, obiectivul său fiind în continuare șefia organizației pentru femei. ”La acest Congres nu o să candidez pentru nicio funcţie. Voi susţine echipa, colegii care vor candida. (...) Există o conferinţă de alegeri pentru organizaţia de femei. Voi candida pentru a fi preşedinţa organizaţiei naţionale a femeilor social-democrate, funcţie pe care am mai deţinut-o”, a spus Dăncilă.

Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, primul interviu alături de soțul ei: ”Suntem împreună de 36 de ani. Am luat-o cu căruța de la gară!”

Viorica Dăncilă a decis, în luna noiembrie, să demisioneze din funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale.

Recomandari