Antena Căutare

Viorica Dăncilă a dat din casă! Cum i s-a schimbat viața de când nu mai este premier și președinte al PSD. „Am făcut sarmale, caltaboși și chiar cârnați”

Viorica Dăncilă a dezvăluit că viața i s-a schimbat mult de când nu mai este premier și președintele PSD. Are mai mult timp pentru viața personală, iar de sărbători a pregătit produse tradiționale pentru familie.

Viorica Dăncilă a dat din casă! Cum i s-a schimbat viața de când nu mai este premier și președinte al PSD. „Am făcut sarmale, caltaboși și chiar cârnați”
Viorica Dăncilă

„Mai puțină presiune, mai puține probleme, crize de gestionat... Este o schimbare majoră. În momentul în care ești președinte de partid, în care conduci executivul, timpul rămas pentru viață personală este foarte scurt. Nu pot spune dacă este mai bine sau mai rău... Fiecare poziție ocupată presupune avantaje și dezavantaje”, a spus, marți, fostul premier.

Întrebată ce a gătit de sărbători pentru familie, Viorica Dăncilă a răspuns: „Produse tradiționale românești: sarmale, caltaboși, chiar cârnați am făcut. Am primit aprecieri din partea familie”.

Viorica Dăncilă a evitat, însă, să spună dacă își mai dorește să ajungă vreodată premier sau președinte de partid, potrivit digi24.ro.

„Nu contează ce-mi doresc eu, contează ce-și doresc oamenii și acest lucru se poate face prin vot. A fost o perioadă foarte grea, trebuie să recunosc. Indiferent de ceea ce vor spune alții, de câte minciuni se vor spune, voi spune întotdeauna adevărul. A fost o perioadă de un an și nouă luni foarte grea, cu foarte multe crize de gestionat, în plan intern și extern și mă bucur că am reușit după această perioadă să ies cu fruntea sus și să mă uit în ochii oamenilor, pentru că nu am luat niciodată o decizie greșită”, a spus Viorica Dăncilă.

Monica Anisie, în vizită la trei unităţi din judeţul Ialomiţa/ Ministrul a constat că unităţile nu au pază, nu au fost m... Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte miercuri cu miniştrii Transporturilor, Economiei şi Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x