Antena Căutare

Vosganian: "Basescu este epuizat si plin de frustrari"

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat ca presedintele Traian Basescu are tot felul de declaratii politice necontrolate, creand imaginea unui om epuizat, plin de frustrari si ura pe tot ce misca, fiind incapabil sa inteleaga lumea din jurul sau

"In ultima vreme, presedintele are tot felul de declaratii politice necontrolate. Este coplesit de ura fata de tot de misca in Romania, dispus sa dea vina pe oricine, sa defaimeze pe oricine si incapabil sa inteleaga lumea din jurul sau", a sustinut Vosganian, raspunzand unei intrebari privind declaratia presedintele Traian Basescu, potrivit careia ar fi fost intr-o mare dificultate daca premierul Emil Boc si-ar fi depus mandatul, deoarece se redeschidea problema majoritatii guvernamentale, iar PNL si PSD nu sunt capabile sa treaca tara prin criza..

Liderul PNL a mentionat ca a comenta punctual una sau alta din reactiile sefului statului "este inutil cata vreme imaginea de ansamblu pe care o lasa presedintele este aceea a unui om epuizat, plin de frustrari si coplesit de ura, ceea ce nu este permis reprezentantului politic al unui neam".

"Deci, Traian Basescu doreste doar servitori sau dusmani. In legatura cu dusmanii, reuseste sa aiba tot mai multi, in legatura cu servitorii, vad ca reuseste sa aiba tot mai putini", a adaugat vicepresedintele liberal, potrivit Mediafax.

In privinta declaratiilor sefului statului referitoare la eficienta fostului ministru de Finante Decebal Traian Remes, liberalul a mentionat ca nu a inteles foarte clar daca declaratia sefului a fost una spre lauda sau spre defaimarea acestuia.

"N-am inteles daca era spre lauda sau spre defaimarea lui Remes, nu am inteles pana la urma", a spus Varujan Vosganian.

Sursa: jurnalul.ro

Elena Udrea: “Daca spun la ce functie voi candida in PDL, se va opri orice jurnal de stiri”... VIDEO! Badea ii ironizeaza pe Botis si Ialomitianu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x