Antena Căutare

Prinţul Harry şi Meghan Markle, anunț important înainte de nuntă. Ce le-au cerut aceștia invitaților?

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai și, pentru că până la eveniment mai este foarte puțin, cei doi au avut de transmis un mesaj important pentru toți invitații și pentru toți cei care își doresc să le ofere cadouri cu ocazia căsătoriei. 

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai și, pentru că până la eveniment mai este foarte puțin, cei doi au avut de transmis un mesaj important pentru toți invitații și pentru toți cei care își doresc să le ofere cadouri cu ocazia căsătoriei.

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle se apropie și, pentru că cei doi se așteaptă să primească o mulțime de cadouri înainte, dar și după ceremonie, au ținut să facă o precizare foarte importantă. Mai exact, prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca banii ce ar putea fi cheltuiți pe cadouri să fie donați pentru a susține mai multe organizații caritabile.

Printul Harry și dna Markle au selectat personal șapte organizații pe care ar dori să le sprijine, reflectând valorile lor comune.

Prințul Harry și doamna Markle nu au nicio relație formală cu organizațiile de caritate alese. Cuplul a ales organizații de caritate care reprezintă o serie de probleme despre care sunt pasionați, inclusiv sportul pentru schimbare socială, abilitarea femeilor, conservarea, mediul, lipsa de adăpost, HIV și forțele armate. Multe dintre acestea sunt organizații de caritate mici, iar cuplul este încântat să fie capabil să amplifice și să pună în lumină munca acestora”, a fost mesajul transmis prin intermediul comunicatului de presă, potrivit royal.uk.

Regina Elisabeta a II-a, pusă pe șotii! Ce glume a făcut la adresa lui Donald Trump și Barack Obama... Doliu în lumea teatrului și a cinematografiei din România. Actriţa Carmen Stănescu a murit la vârsta de 92 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x