Antena Căutare

Sistemul informatic din sănătate, din nou picat! Medicii de familie, revoltați: ”Trimitem pacienții acasă! Nu putem lucra!” CNAS nu a anunțat nimic

Problemele din sistemul medical românesc sunt departe de a fi rezolvate, iar de curând, un medic de familie a făcut publice nemulțumirile sale prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de socializare.

Problemele din sistemul medical românesc sunt departe de a fi rezolvate, iar de curând, un medic de familie a făcut publice nemulțumirile sale prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de socializare.

A trecut aproape o săptămână de zile de când sistemul informatic din sănătate nu funcționează, iar problemele nu s-au rezolvat nici până acum, atrage atenția medicul Otilia Țigănaș.

"De câteva zile, cam de joia/miercurea trecută, sistemul informatic medical e în agonie. Practic, nu putem lucra normal, iar voi nu puteți beneficia normal de noi. Fiecare zi de muncă e un coșmar, un coșmar în care problema sistemului devine deja peste cea a pacientului. Fiindcă, fără sistem nu putem presta, iar agonia lui ne încurcă enorm. Iar asta e rău. Rău tare. (...) Joi și vineri tot reportam de la ora la ora oameni, mai rechemam, mai așteptau, se adunau teancuri de acte până-n tavan, bulibășeală generală. Nervi, stres", este mesajul postat de medic pe Facebook.

"Pacienții de vineri i-am chemat astăzi, iar astăzi i-am trimis iar acasă. Nu se poate așa ceva. Mi-a venit acum un pacient de la spital, că nu i-au putut da rețeta compensată și l-au trimis la mine. Pacient ieșit din spital cu leucemie!", a spus, la un post TV, și medicul de familie Valentina Boboc.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate nu a anunțat, însă, nimic, în încercarea de a mușamaliza totul, spun revoltați unii dintre medicii de familie.

Cheloo și Antonia, replici dure la ”The Four – Cei 4”: ”Nu există să nu comenteze cineva ceva despre o fată”... Gata, nu mai e un mister! MAI a explicat de ce nu poți conduce tot timpul cu proiectoarele de ceață aprinse! Răspunsul o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x