Antena Căutare

Detalii de ultimă oră despre Tudor Niream! Motivul pentru care nu a fost găsit timp de peste două luni

Tudor Niream a fost căutat timp de peste două luni, inclusiv în lacul de acumulare Vârşolţ, în apele căruia a fost găsit duminică. Primarul din Vârşolţ, Bréda Lajos, a făcut declarații în legătură cu motivul pentru care acele încercări de a găsi băiatul dispărut nu au avut succes.

Tudor Niream a fost căutat timp de peste două luni, inclusiv în lacul de acumulare Vârşolţ, în apele căruia a fost găsit duminică. Primarul din Vârşolţ, Bréda Lajos, a făcut declarații în legătură cu motivul pentru care acele încercări de a găsi băiatul dispărut nu au avut succes.

Primarul din Vârşolţ, Bréda Lajos, a declarat că primul loc în care a fost căutat tânărul Tudor Niream, imediat după dispariţie a fost lacul Vârşolţ. Însă, băiatul a fost căutat fără scafandri.

Atunci, mai multe echipaje ale ISU l-au căutat pe tânăr cu bărcile, pe toată întinderea lacului.

Primarul din Vârşolţ a mai spus că, inițial, toată lumea a crezut că Tudor Niream s-a ascuns undeva.

„S-au scotocit toate pivniţele, toate fântânile, toate păşunile, păduri, boscheţi, peste tot am căutat. Am anunţat la biserică, au venit chiar şi colegii lui de clasă, cu diriginta, au venit până şi consilierii de la primărie, absolut toată lumea pe care o cunosc a participat la căutări. Poduri, case abandonate, totul a fost scotocit. În primă fază am crezut că s-a ascuns undeva", a spus pentru observator.tv primarul Bréda Lajos.

El a precizat că ultima dată, Tudor Niream a fost căutat în urmă cu 3 zile, în pivniţa unei biserici catolice din Recea.

Ce adâncime are Lacul Vârşolţ, în apele căruia a fost găsit Tudor Niream

Primarul din Vârşolţ a precizat că lacul în care a fost găsit trupul fără viaţă al lui Tudor Niream are şi 10 metri adâncime în unele zone.

Lacul are şi 10 metri adâncime şi vreo 3 metri de nămol. N-a mai fost curăţat de foarte mult timp. Trupul băiatului a fost recuperat astăzi chiar de la marginea lacului. Probabil că, după dezgheţ, l-a adus apa la mal", precizează primarul.

Trupul neînsufleţit al lui Tudor Niream a fost recuperat duminică de către pompieri şi transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Breaking News! Tudor Niream a fost găsit! Unde zăcea trupul copilului dispărut... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 3 februarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x