Antena Căutare

17 răniți din clubul Colectiv, transportați în Olanda și Belgia cu două aeronave C-27J Spartan

Două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române vor transporta în Rotterdam şi Bruxelles, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai mulţi răniți în incendiul de la clubul Colectiv.

hepta.ro

Două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române vor transporta în Rotterdam şi Bruxelles, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai mulţi răniți în incendiul de la clubul Colectiv.

''Două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române, configurate pentru misiuni de evacuare medicală, vor efectua în noaptea de vineri spre sâmbătă două misiuni umanitare de urgență către Rotterdam, Olanda (ora aproximativă de decolare 3,30) și Bruxelles, Belgia (ora aproximativă de decolare 5,00), pentru transferul unor pacienți răniți în incendiul de la clubul Colectiv'', informează Ministerul Apărării Naționale într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, către Olanda vor fi transferați nouă pacienți, dintre care șase ventilați, iar către Belgia opt răniți, dintre care trei ventilați.

Pacienții vor fi asistați pe timpul zborurilor de echipe medicale coordonate de SMURD și sprijinite de medici și personal de specialitate din MApN, precizează reprezentanții ministerului.

Misiunile sunt executate la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

Citeşte şi:

A vrut să-şi ajute familia lucrând în Colectiv, dar se zbate între viaţă şi moarte. Povestea terifiantă a Alexandrei: "Are un plămân ars complet şi celălalt 65%"

S-a descoperit dovada care schimbă totul! S-a vorbit de foc la Colectiv înainte de tragedie!

Preotul Constantin Necula: Patriarhia lucrează la un proiect privind impozitarea Bisericii Ortodoxe Române... A învins moartea! Supraviețuitorul din scaun cu rotile vorbeşte despre iadul din Colectiv: ”Am respirat de trei ori în z...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x