Antena Căutare

19 ianuarie, ziua în care românii renunță la promisiunile pe care și le-au făcut în noaptea dintre ani

E deja tradiţie să începem anul cu diferite promisiuni pe care ni le facem. Doar că la fel cum orice minune ţine de trei zile, cam la fel e şi cu obiectivele. Psihologii spun că totul ține 20 de zile și este termenul critic până la care ne ducem, majoritatea dintre noi, promisiunile. Dar tot există o speranţă. Unul din zece români reuşeşte să se ţină de obiective până la sfârşitul anului.

Este acel termen de 21 de zile de care vorbesc cei din domeniul coach-ingului în care se poate sau nu se poate întâmpla ceva. În cazul în care ne stabilim aceste angajamente personale în febra Crăciunului, sărbătorilor, momentelor petrecute cu familia, probabil că timpul acesta de dezmeticire duce la aceste eşecuri personale în 19 ianuarie.

Cam 64% este procentajul de oameni care cumpără abonamente în ianuarie şi nu se ţin de ele până în februarie, indiferent că le cumpără pe un an sau pe o lună. Aceia care aleg să îşi ia antrenor personal au o rată de supravieţuire mai lungă, de câteva luni.

Pănă la sfârşitul anului, doar unul din 10 romani a reuşit să se ţină de promisiunea făcută lui însuşi. În 2019, am fost chiar şi mai grăbiţi în nerespectarea angajamentelor. Pe 12 ianuarie cei mai mulţi au spus pas.

Scenariu-bombă despre pensiile românilor! Urmează concedieri și reduceri masive din veniturile românilor... Structura anului școlar 2020-2021. Surprize mari pentru elevi! Mai multe vacanțe! Când va începe școala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x