Antena Căutare

3 lucruri care nu ar trebui să îți lipsească de la birou

Indiferent de natura motivației profesionale, fie că ea este inspirațională, fie că este dirijată de câștigurile financiare, mediul de lucru este și el unul dintre factorii decisivi când vine vorba despre atitudinea unui angajat față de slujba sa

Indiferent de natura motivației profesionale, fie că ea este inspirațională, fie că este dirijată de câștigurile financiare, mediul de lucru este și el unul dintre factorii decisivi când vine vorba despre atitudinea unui angajat față de slujba sa. Studiile au arătat că oamenii își petrec două treimi din timpul unei zile la muncă. Cu alte cuvinte, aproximativ două treimi din viață o trăim în acel spațiu care reprezintă mediul nostru de lucru. Cu această informație la îndemână, cum putem contesta influența pe care mediul o are asupra sănătății și stării noastre de bine?

Foarte mulți angajatori au început să conștientizeze, în ultima vreme, beneficiile pe care un angajat mulțumit le aduce companiei, așa că au început să acorde mai multă atenție unor aspecte simple, care contribuie la creșterea nivelului de satisfacție la locul de muncă. Deși lista poate fi mult mai cuprinzătoare, noi am insistat asupra a trei lucruri, pe care le considerăm a fi indispensabile pentru angajați.

1. Apă, cafea și ceai la discreție

Este foarte important ca firma la care lucrezi să îți asigure acest minim de consumabile, de care ai atâta nevoie pe tot parcursul zilei. Cafeaua este cea care te trezește dimineața, când abia ai intrat pe ușa biroului, și îți dă energie pentru întreaga zi. Ceaiul, de asemenea, este foarte consumat în zilele sezonului rece, iar de necesitatea apei nu mai are rost să menționăm, pentru că aceasta se subînțelege. Există numeroși furnizori care pun firmelor la dispoziție oferte pentru produse precum cafea, ceai, apă plată și/sau apă minerală la preț bun.

2. Un coș săptămânal cu fructe

Sănătatea angajaților este un aspect de care toți angajatorii ar trebui să țină cont și pe care ar trebui să o susțină, prin orice mijloc posibil. Un lucru extrem de simplu pe care îl poți face, ca angajator, în acest sens, este să asiguri echipei tale un coș cu fructe proaspete, în fiecare săptămână. Vei contribui astfel la construirea unei diete echilibrate și sănătoase pentru angajații tăi, care nu vor mai fi tentați să cumpere alimente nesănătoase de tip fast-food sau patiserie. Sănătatea se va traduce în productivitate!

3. Un spațiu de relaxare

Pauzele sunt la fel de importante ca orele de lucru. Un spațiu de relaxare în care să te poți deconecta în pauză este ideal. Fie că se investește într-o bibliotecă, unde să poți citi o carte bună, într-un loc cu tot felul de jocuri interactive precum board games, masă de tenis, masă de biliard, sau pur și simplu într-un spațiu de relaxare cu fotolii confortabile unde să poți savura o ceașcă de cafea, privind pe fereastră, un astfel de loc le poate da angajaților un refresh, care îi va face mai productivi, în momentul în care se vor întoarce la treabă.

Cum a fost pedepsit un tânăr pentru că i-a spart contul de Facebook iubitei sale... Descoperire macabră! Un bărbat, găsit mort într-o parcare din Slatina! Polițiștii sunt la fața locului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x