Antena Căutare

5 vedete, de la Hollywood, care au avut sau au probleme cu drogurile

Dependenta de droguri este un subiect des intalnit in randul vedetelor. Din pacate acest viciu a adus unora probleme extrem de grave, iar altora chiar si moartea.

Dependența de droguri este un subiect des întâlnit în rândul vedetelor. Din păcate acest viciu a adus unora probleme extrem de grave, iar altora chiar și moartea.

1 Demi Lovato

5 vedete, de la Hollywood, care au avut sau au probleme cu drogurile

Demi Lovato se află în momentul de față internată în spital din cauza unei supradoze. Cântăreața nu se află însă la prima abatere. Aceasta a recunoscut public, de mai multe ori, că s-a luptat cu dependența de droguri și de acool. Demi a mărturisit că ajunsese atât de disperată să se drogheze, încât lua cu ea în avion cocaină și consuma în timp ce restul pasagerilor dormeau sau când se furișa la toaletă.

Articolul continuă după reclamă

2 Lindsay Lohan

5 vedete, de la Hollywood, care au avut sau au probleme cu drogurile

Aceasta este cunoscută pentru numeroasele sale vizite în centrele de reabilitare și în spitale unde nu înceta să consume substanțe interzise. Chiar dacă a ajuns să vorbească și în emisiuni TV despre problema care îi macină viața, aceasta nu a oprit consume substanțele interzise. Dealerul acestia a dezvălui că Lindsay cupăra cocaină și ale droguri, chiar și în valoare de 15.000 de dolari.

3 Angelina Jolie

5 vedete, de la Hollywood, care au avut sau au probleme cu drogurile

Acum mamă devotată și susținătoare a multor campanii umanitare, Angelina în trecut a fost o mare consumatoare de droguri. Asta se întâmpla prin anii '90, perioadă în care chiar actrița a recunoscut că încerca orice drog posibil dar dependența ei era pentru heroină, cocaină și LSD. Dealerul acestia a spus chiar că, Angelina Jolie, nu se ferea să consume heroină și cocaină chiar în fața lui.

4 Brad Pitt

5 vedete, de la Hollywood, care au avut sau au probleme cu drogurile

Se pare că nici acesta nu s-a ferit de subtanțele interzise, ba mai mult, a recunoscut că una din plăcerile lui este să mai fumeze câte un joint. Este forte cunoscută povestea lui Brad Pitt în care acesta a adus pe platourile de filmare jointuri, în valoare de 1.500 de dolari, și și-a servit toți colegii. În prezent, el spune că acele vremuri sunt de mult apuse și că se concentrează pe copii săi.

5 Pink

5 vedete, de la Hollywood, care au avut sau au probleme cu drogurile

Și Pink a vaut probeleme cu consumul de droguri, iar în 1995 aceasta a suferit de o supradoză. Se știe faptul că ea consuma absolut orice dorg, de la ecstasy la metamfetamina. Tot din cauza drogurilor, Pink, și-a pierdut în 2010 cea mai pună prienă, pe Stacy Cofey, care s-a stins din viață din cauza unei supradoze. Mamă și soție, cântăreața susține că nu s-a mai apropiat de droguri în ultima vreme.

Este de amintit faptul că alte vedete n-au mai putut supraviețui în urma consumului de droguri, spre exemplu: Whitney Houston, Philip Seymour Hoffman, Amy Winehouse etc.

Incident ȘOCANT în Galați! O mașină A ARS în totalitate, după ce a fost incendiată intenționat. Cum au fost declanșate f... Ipoteză ŞOC în cazul incendiilor DEVASTATOARE din Grecia! Bilanţul MORŢII creşte în fiecare oră!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x