Antena Căutare

Nu, nu e glumă! 55 de pisici, găsite de polițiștii locali într-un apartament din Oradea! Mirosul produs de animale era insuportabil

Poliștii locali din Oradea au avut parte de o surpriză colosală atunci când s-au deplasat la un apartament, în urma sesizărilor făcute de vecini. 

Poliștii locali din Oradea au avut parte de o surpriză colosală atunci când s-au deplasat la un apartament, în urma sesizărilor făcute de vecini.

Mai exact, oamenii legii au descoperit într-un apartament din oraș nu mai puțin de 55 de pisici, care trăiau alături de proprietari.

Animalele produceau un miros insuportabil, fapt pentru care vecinii au depus numeroase sesizări. Conform presei locale, însă, aceasta a fost cea mai inedită intervenție a polițiștilor.

Tot anul trecut, însă, oamenii legii au at cele mai multe amenzi pentru parcări neregulamentare, peste 16.000 la număr. În topul sancțiunilor date de agenţi se mai află amenzile în domeniul salubrității și cele pentru încălcarea obligaţiilor de disciplină în construcții, potrivit ebihoreanul.ro.

Linia de metrou dintre Aeroportul Otopeni şi Bucureşti și-a ales nume de stații. Cobori la Expoziției?... Cutremur în România, miercuri seară! Este al treilea produs în ultimele 24 de ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x