Antena Căutare

6 protestatari din Capitala au dosare penale la Parchet

Un singur arest si sase dosare penale, sunt cifrele Parchetului dupa protestele din centrul Capitalei, conform Mediafax.

Prima persoana retinuta pentru incidentele de duminica este barbatul Mihai Capatana. Acesta este cercetat de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 4 pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea grava a ordinii si linistii publice.

Capatana a participat duminica la incendierea unor bunuri apartinand domeniului public, din zona intersectiei strazilor Cantemir cu Marasesti.

Judecatoria Sectorului 4 a emis pe numele acestuia un mandat de retinere pentru 29 de zile, la cererea procurorilor. Decizia poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

Celelalte doua persoane retinute nu au fost duse la Parchet, presupunandu-se astfel ca au fost amendate conform Legii 61.

247 de persoane au fost ridicat si amendate in urma incidentelor grave inregistrate in centrul Capitalei. Alte 36 de persoane sunt acuzate pentru port ilegal de arma alba in loc public, vandalism, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Dintre acestea 36, trei au fost retinute, potrivit Ministerului Administratiei si Internelor.

Foto: Intact Images

Protestele, reflectate de presa straina: Cum au tradus britanicii ”Iesi afara, javra ordinara!”... Politistii il ameninta pe Traian Igas cu proteste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x