Antena Căutare

Peste 60 de oi, păzite de câini ciobăneşti, au fost omorâte de urși! Ciobanii sunt disperați. Video

Peste 60 de oi, păzite de câini ciobăneşti, au fost omorâte de doi urși, în zona localității mureșene Crăiești, limită cu Milaș, județul Bistrița Năsăud, atunci când doi ciobani le conduceau către stână. 

Peste 60 de oi, păzite de câini ciobăneşti, au fost omorâte de doi urși, în zona localității mureșene Crăiești, limită cu Milaș, județul Bistrița Năsăud, atunci când doi ciobani le conduceau către stână.

Atacul urșilor a avut loc în urmă cu câteva zile, în plină noapte.

Norocul oamenilor a fost că au reuşit să fugă la timp şi să dea alarma. Cu ei au luat o parte dintre sutele de oi cu care se aflau pe câmp. Nu au putut totuşi să le salveze pe toate. Urşii de abia s-au lăsat duşi. Localnicii au sosit cu tractoarele ca să îi gonească.

Turma atacată de cei doi urși ar fi numărat aproape 480 de oi, o parte dintre ele aparținând locuitorilor din satele învecinate.

Acum ciobanii sunt disperaţi, deoarece paguba a fost estimată la aproximativ 15.000 de euro.

Și oamenii din localităţile vecine se plâng că se trezesc cu ursul în curte. Mânate de foame, animalele dau iama pe unde apucă şi fug cu animalele din ogradă.

Mai nou, localnicii spun că urșii au ajuns efectiv să se odihnească ziua, iar noaptea să le păzească de teama unui alt atac.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Accident grav în București! Un bărbat a intrat cu mașina într-un parc de joacă! S-a înfipt într-un tobogan! Atenție, ima... O femeie vatman fuma şi vorbea la telefon în timp ce conducea tramvaiul plin de călători. Filmarea a ajuns virală pe int...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x