Momente de coșmar pentru un tânăr care s-a îndrăgostit de o fată cunoscută pe Facebook!

Un tânăr din Baia Mare, care s-a îndrăgostit de o tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook, a trăit momente de coșmar la prima întâlnire cu fata. 

Observator.tv

Un tânăr din Baia Mare, care s-a îndrăgostit de o tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook, a trăit momente de coșmar la prima întâlnire cu fata.

Au vorbit ore în șir pe rețelele de socializare, iar apoi s-au decis să se întâlnească. Numai că bărbatul habar n-avea ce-l aștepta. Mai exact, la întâlnire, el n-a fost așteptat de tânăra ce-i cucerise inima, ci de trei persoane, care l-au jefuit.

Bărbatul a fost așteptat de trei tineri, care l-au bătut și i-au furat telefonul mobil și suma de 900 de lei, bani pe care-i avea asupra lui, conform IPJ Mureș.

Acesta a sesizat Poliția, iar acum oamenii legii încearcă să stabilească cum s-a petrecut totul, scrie Observator.tv.

În urmă investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat, ieri, 11 decembrie, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri în vârstă de 19, 20 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Aceștia urmează a fi prezentați Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri