Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

A încercat să omoare un polițist și a vrut să scape de acuzații! Ce a făcut femeia, în momentul în care a ajuns la spital

A dat intenţionat peste un poliţist pe motocicletă, care voia să o oprească în trafic, apoi a vrut să scape de responsabilitate cu un diagnostic de la Psihiatrie. O şoferiţă este cercetată pentru tentativă de omor.

Inconştienţă sau teribilism în trafic? O tânără nu a oprit la somaţia poliţistului, iar după o urmărire ca-n filme, femeia a tras de volan, a intrat cu maşina în motocicleta poliţistului şi l-a aruncat pe contrasens.

Femeia care a provocat totul nu băuse alcool și nici nu luase droguri. A încercat, în schimb, să obțină un diagnostic psihiatric ce ar fi putut să o salveze de acuzația de tentativă de omor.

În fața camerelor de filmat, femeia n-a dat nicio explicație. Miercuri seară, însă, la ieșirea din Buzău, ar fi încercat să omoare un polițist.

Agentul, un tânăr în vârstă de 29 de ani, își făcea datoria când o șoferiță l-a aruncat cu motocicleta pe contrasens, direct într-o mașină de taxi.

Din impactul devastator, polițistul a reușit, miraculos, să scape cu viață. Mai mult, imediat, s-a ridicat de pe asfalt și și-a anunțat colegii.

„Sunt bine, sunt în regulă. Nu sunt internat, sunt acum penrtru medicină legală. Când am ajuns în paralel s-a întâmplat” , a declarat Adrian Popa, polțistul lovit, pentru Observator.

Polițistul era pe urmele femeii de aproape trei kilometri. Inițial, voia să o oprească pentru probleme la sistemul de semnalizare.

Iniţial, voia să o oprească pentru nişte probleme la sistemul de semnalizare. Cum nu a reuşit, a pornit în urmărirea ei. În goana nebună, tânăra a trecut pe culoarea roşie a semafoarelor.

Aproape de ieşirea din oraş, când agentul a ajuns în dreptul ei şi i-a spus să oprească, atunci femeia a tras de volan şi l-a aruncat pe contrasens.

După ce l-a lovit pe poliţist, femeia a tras dreapta de volan ca să evite un scuar şi şi-a continuat drumul. A intrat mai apoi în sensul giratoriu şi a mers tot înainte timp de 14 kilometri. Abia în localitatea Dealul Viei, un echipaj al Poliţiei Locale a reuşit să o oprească.

Femeia de 32 de ani, mutată de un an în Voluntari, Ilfov, ar fi mers la Buzău să se întâlnească cu o rudă. Nu consumase băuturi alcoolice şi nici stupefiante.

Potrivit unor surse Observator din Spitalul de Psihiatrie Săpoca, femeia ar fi încercat să-şi găsească o scuză medicală pentru a justifica tentativa de omor:

„A fost adusă la solicitarea Poliţiei pentru efectuarea unui consult psihiatric, dar nu a rămas internată în spital.”

„Din cauza comportamentului am apreciat că era necesar consultul unui medic. Sunt nişte afecţiuni comune, momentan. Urmează să analizăm”, a declarat Valerică Văsîi, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Acuzată de tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Recomandari