Antena Căutare

A vrut să se sinucidă, la Iaşi, dar a fost salvat de mesajul de adio! Cum l-au găsit poliţiştii, în maşina lui

Un tânăr a încercat să se sinucidă, la Iaşi, luni seară, dar a fost salvat, datorită unui prieten care a alertat poliţia, după ce a primit mesajul lui de adio.

Un tânăr a încercat să se sinucidă, la Iaşi, luni seară, dar a fost salvat, datorită unui prieten care a alertat poliţia, după ce a primit mesajul lui de adio.

Prietenul tânărului, în vârstă de 17 ani, a mers în seara zilei de luni, 2 septembrie, la secţia de poliţie din cartierul ieşean Dacia şi a anunţat că un prieten i-a trimis un mesaj prin care îl anunţa că se va sinucide.

Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe fratele sinucigaşului, care le-a spuns că tânărul obişnuia să se plimbe cu maşina pe Bucium, o zonă de şosele virajate de la marginea Iaşiului.

Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă au plecat în căutarea tânărului şi l-au găsit în maşină, cu venele tăiate, potrivit adevarul.ro.

Medicii au reuşit să oprească sângerarea şi să-l resusciteze, apoi l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi pentru tratament

Tânărul se află acum în spital, iar rudele încearcă să găsească o explicaţie pentru gestul său.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru începutul anului şcolar: Cu dragoste părintească, binecuvântăm pe toţi elevii, părinţii ... Fondul de Coeziune investeşte 275,7 milioane de euro pentru îmbunătăţirea calităţii apei potabile din Cluj şi Sălaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x