Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Acces Direct se suspendă temporar! Mirela Vaida, declarații despre noile infectări cu coronavirus: "S-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19"

Emisiunea Acces Direct se suspendă temporar, după ce a fost depistată încă o persoană infectată cu COVID-19 în cadrul echipei. Mirela Vaida a confirmat informația într-o postare pe Facebook.

Acces Direct se suspendă!

După ce protagoniştii serialului „Vulpiţa şi Viorel”, adică soţii Veronica şi Viorel Stegaru, difuzat în fiecare zi în cadrul emisiunii „Acces direct”, au fost confirmaţi că sunt infectaţi cu coronavirus, luni seară, a mai fost depistat un alt caz.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19, prin urmare emisiunea va fi suspendată pentru o perioadă de timp.

Echipa Acces Direct este în carantină! Mirela Vaida și-a prezentat testul pentru coronavirus în direct! „Am fost cu toată redacția și ne-am testat”

Mirela Vaida, despre suspendarea emisiunii Acces Direct

Conducerea postului a decis ca de astăzi, marți, 28 iulie, emisiunea Acces Direct să fie suspendată, pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a anunțat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Facebook că toată echipa va sta de astăzi acasă.

"Buna dimineata! Aseara, tarziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale.", a scris Mirela pe pagina personală de Facebook.

Cum se simte Mirela Vaida?

Totodată, Mirela Vaida a transmis faptul că ea se simte bine, deocamdată. Prezentatoarea nu are simptome specifice infectării cu Covid-19, însă a ținut să menționeze că va repeta periodic testul PCR.

Mesajul postat de Mirela Vaida, după ce și-a făcut testul Covid-19! Mii de oameni au reacționat

"Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic! Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta! 🙏💖", a mai menționat prezentatoarea.

Recomandari