Antena Căutare

Accident cumplit la Galați! Un șofer a spulberat o femeie și doi copii, chiar pe trecerea de pietoni!

O femeie şi cei doi copii ai săi, în vârstă de opt şi de nouă ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital, marţi, după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecerea de pietoni din municipiul Galaţi.

Accident cumplit la Galați! Un șofer a spulberat o femeie și doi copii, chiar pe trecerea de pietoni!
| Sursa foto: news.ro

O femeie şi cei doi copii ai săi, în vârstă de opt şi de nouă ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital, marţi, după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecerea de pietoni din municipiul Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că accidentul a avut loc marţi după-amiază pe strada Oţelarilor din municipiul Galaţi.

"Din primele cercetări reise că un şofer de 32 de ani nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni şi a lovit o femeie de 45 de ani şi doi copii de 8 şi 9 ani. Toţi trei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a spus Gabriela Costin.

Femeia, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar şi alte leziuni, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Galaţi, iar cei doi copii au fost duşi la Spitalul de Copii "Sf. Ioan din Galaţi", doar unul dintre ei suferind leziuni, potrivit news.ro.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa text și foto: news.ro

Începe de azi! Ce tradiții și obiceiuri trebuie să respecți săptămâna aceasta ca să-ți meargă bine tot anul!... Horoscop 3 ianuarie. Cel puţin o zodie are parte de surprize uriaşe. Ţie ce ţi-au pregătit astrele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x