Antena Căutare

Accident grav cu o ambulanță, în Ialomița. Șoferul consumase alcool! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

O ambulanță a fost implicată într-un accident, duminică seară, în jurul orei 22.30, în Ialomița. Șoferul acesteia consumase alcool, înainte de a se urca la volan.

Ambulanța în care se afla șoferul și un asistent medical a lovit și omorât două animale pe marginea unui drum din localitatea Andreșești.

Din primele informații, se pare că șoferul consumase alcool. Acesta a fost detectat de polițiști și a fost transportat la spitalul județean din Slobozia, pentru mai multe analize.

Răni ușoare a suferit și asistentul care se afla lângă șofer, potrivit antena3.ro.

Surse medicale: Șoferul ambulanței a mai condus băut, dar a fost iertat

Cu ocazia testării cu aparatul Drager a conducătorului ambulanţei, a rezultat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge, potrivit news.ro.

Tragedie cumplită pentru o familie de români aflați în Italia! Patru oameni și-au pierdut viața și alți trei au fost grav răniți în urma unui accident rutier|Video

Surse medicale susţin că ambulanţierul nu este la prima faptă de acest gen, de fiecare dată fiind iertat de conducerea SAJ Ialomiţa pentru neregulile comise în trafic.

Bărbat spulberat pe șosea! Este a șasea victimă care își pierde viață într-un accident rutier produs județul Teleorman, în ultimele 48 de ore

A fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Lista de alimente ce te protejează împotriva COVID-19! Brânza cu mucegai, între ele! „Pacienții care au murit nu aveau î... Adolescent de 14 ani, răpit de pe stradă, amenințat cu o bardă și bătut crunt! Ce s-a întâmplat după patru ore de suferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x