Antena Căutare

Tragedie cumplită pentru o familie de români aflați în Italia! Patru oameni și-au pierdut viața și alți trei au fost grav răniți în urma unui accident rutier|Video

Tragedie pentru o familie de români din Italia. Patru oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi într-un grav accident produs pe o şosea din Toscana. De vină ar fi tatăl aflat la volanul maşinii care a intrat într-un TIR parcat intr-o zonă de repaus de pe autostradă.

Ulterior, maşina în care familia se afla a ricoşat şi a lovit un alt vehicul. În urma impactului, doi copii şi bunicii şi-au pierdut viaţa. Mama micuţilor şi alţi doi copii au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital. Şoferul se află în afara oricărui pericol şi este acum în arest. Salvatorii au intervenit cu două elicoptere şi mai multe autospeciale, iar ciruclaţia a fost oprită pentru mai multe ore.

Caz dramatic în Timiș! A murit la doar 25 de ani, în timp ce alerga pe terenul de sport!

Românul, împreună cu familia sa, respectiv părinții, soția și cei patru copii, se îndreptau către Napoli, după ce s-au întors de acasă, din România.

Vineri după-amiază, în jurul orei 14.00, pe autostrada A1, în zona Badia al Pino (provincia Arezzo), mașina condusă de român, un minivan Volkswagen Sharan, s-a izbit violent de un TIR și de un alt autoturism.

În urma impactului deosebit de violent, părinții șoferului, dar și doi dintre copii, un bebeluș de numai zece luni și o fetiță în vârstă de 10 ani, au fost efectiv aruncați din mașină și au murit pe loc.

Răsturnare de situație în cazul vloggeriței Tequila! Bărbatul acuzat că ar fi agresat-o vine cu imagini de la incident și își declară nevinovăția! |Video

Soția și ceilalți doi copii au fost grav răniți și au fost transportați la spitalele din zonă cu ambulanțe și elicoptere medicale.

Șoferul a fost singurul care a scăpat nevătămat în urma cumplitului accident, el fiind găsit de polițiști și medici lângă mașină, plângând și strigând numele copiilor și părinților săi.

După accident, românul în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost dus la audieri și arestat, notează Corriere di Arezzo.

Caz cutremurător în județul Olt! O mămă și-a ucis bebelușul de doar două luni, pe motiv că acesta plângea prea mult

Presa din Italia, care citează surse din anchetă, a explicat că, cel mai probabil, românul a adormit la volan, având în vedere că el a pierdut controlul direcției pe o bucată de drum drept, în timp ce condițiile de drum erau perfecte.

De asemenea, polițiștii și medicii care au ajuns la locul tragediei au povestit că nu au văzut niciodată asemenea scene șocante, trupurile victimelor fiind aruncate pe toată autostrada.

Urmariți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Caz dramatic în Timiș! A murit la doar 25 de ani, în timp ce alerga pe terenul de sport!... Călăraşi: Bărbat reţinut după ce asupra sa au fost găsite sute de pastile cu efect psihotrop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x