Antena Căutare

O persoană a murit și alte trei au fost grav rănite, azi-noapte, după ce un șofer a pătruns pe contrasens și a izbit în plin mașinile care circulau regulamentar

Un grav accident de circulaţie a avut loc azi-noapte, în Mediaş, judeţul Sibiu. Un bărbat a murit şi alţi trei au fost răniţi grav, azi-noapte, în Mediaş, judeţul Sibiu. Șoferul vinovat a pierdut controlul mașinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de alt autoturism.

Un grav accident de circulaţie a avut loc azi-noapte, în Mediaş, judeţul Sibiu. Un bărbat a murit şi alţi trei au fost răniţi grav. Șoferul vinovat a pierdut controlul mașinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de alt autoturism.

Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a izbit un alt autoturism care circula regulamentar. După impact, în maşina lovită a intrat şi un taxi.

Bărbatul care a provocat accidentul a rămas încarcerat şi a fost scos cu ajutorul pompierilor. Medicii s-au chinuit minute bune să îl salveze, însă bărbatul a murit. Alţi trei oameni s-au ales cu răni grave şi au ajuns la spital.

Poliţiştii cercetează acum condiţiile în care s-a petrecut accidentul.

Eroi în acțiune! Doi polițiști români au sărit în lacul Fundeni, ca să salveze o femeie de la înec! Momentul a fost film... Restricţii de trafic în București, sâmbătă şi duminică. Ce rute alternative pot folosi șoferii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x