Antena Căutare

Accident grav pe DN 7: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite grav

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite grav in urma unui accident produs, joi dupa-amiaza, pe Drumul National 7, la iesire din localitatea hunedoreana Orastie, anunta Mediafax.

Accidentul s-a produs dupa ce o autoutilitara a ajuns pe contrasens si a lovit un autoturism pe care l-a proiectat intr-un sant.


Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, locotenentul Anemona Doda, un echipaj de descarcerare, unul SMURD si un echipaj de pompieri de la Detasamentul din Orastie au fost solicitate, joi dupa-amiaza, prin 112, sa intervina la un accident grav de circulatie produs pe DN 7, la iesirea din Orastie.

"Paramedicii SMURD si pompierii de la descarcerare, ajunsi rapid la locul incidentului, au gasit un decedat si doi raniti, in urma unui accident in care au fost implicate un Peugeot 206 si o autoutilitara Mercedes cu semiremorca. Pasagerii din autoturism - doua femei in varsta de 27 si 60 de ani - au fost descarcerati in aproximativ zece minute si apoi transportati cu ambulantele la spital", a spus Doda.

Foto: Intact Images

Pe lista compensatelor CNAS se afla un medicament interzis in UE ce provoaca infarctul... VIDEO! Oana Roman regreta ca nu are un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x