Antena Căutare

Accident şocant în Mureş! O femeie s-a trezit cu un TIR în casă! Prin ce minune a supraviețuit. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Un accident s-a petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, într-o localitate din Mureş. O femeie s-a trezit în casă cu un tir care ieşise de pe drum. Casa femeii a fost distrusă, la fel şi două garduri de la locuinţele vecine.

Un accident s-a petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, într-o localitate din Mureş. O femeie s-a trezit în casă cu un TIR care ieşise de pe drum. Casa femeii a fost distrusă, la fel şi două garduri de la locuinţele vecine.

„Am auzit o bubuitură, m-am trezit, m-am speriat, și am văzut tirul intrat în casă”, a spus proprietara locuinței distruse de tir.

Era ora 4.00, când femeia a sunat disperată la 112. Ca prin minune, şi proprietara casei, şi şoferul autotrenului au scăpat cu viaţă.

„Nu eram în prima cameră, spre fericire, acolo era camera fiicei mei, eram în camera din mijloc”, a mai spus proprietara.

„Am ferit pe unul, se îngustează drumul, ăla venea pe banda a doua, am acroşat bordura şi nu am putut să o mai redresez”, a spus șoferul tirului.

Echipajul de pe salvare a hotărât ca şoferul să fie dus la spital pentru o verificare mai amănunţită.

„A fost investigat la noi, s-a dovedit că nu avea leziuni care să-i pună viaţa în pericol. A fost lăsat acasă, după investigaţiile necesare”, a declarat un medic UPU.

După impact, bucăţi din peretele casei s-au prăbuşit, două garduri au fost avariate, iar conducta de gaze ce trecea prin faţa casei s-a rupt. Localnicii spun că zona unde s-a petrecut accidentul este extrem de periculoasă. Din cauza unor parapeţi montaţi în urmă cu patru ani, şoferii nu mai ţin cont de viteză.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

"Frigiderul e gol, îl ţinem în priză doar pentru pastilele bunicii." Cinci frați își fac temele pe jos și scri... Pâinea și mezelurile, preferatele românilor! O persoană mănâncă aproape 100 de kilograme de pâine şi 58 de carne pe an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x