Antena Căutare

Accident mortal în Sectorul 3 din Capitală! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei | FOTO

sAccident cumplit petrecut în cursul zilei de miercuri, în Sectorul 3 al Capitalei! Un pieton a fost lovit mortal în timp ce traversa neregulamentar. Conductătorul unei motociclete a fost rănit și el în accident.

Accident cumplit petrecut în cursul zilei de miercuri, în Sectorul 3 al Capitalei! Un pieton a fost lovit mortal în timp ce traversa neregulamentar. Conductătorul unei motociclete a fost rănit și el în accident.

Totul s-a produs pe Bulevardul Camil Ressu, la intersecția de la Piața Matei Ambrozie. Din spusele martorilor, un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de către o dubă.

Impactul a fost atât de puternic încât persoana a decedat. În accident a fost rănit și un conducător de motocicletă care se afla la semafor.

Accident mortal în Sectorul 3 din Capitală! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei | FOTO

Sursa foto: Facebook-Georghe Muresanu

Șoferul vinovat care a produs accidentul din Sectorul 3, la intersecția de pe Bulevardul Camil Ressu, în zona Pieței Matei Ambrozie, a fugit de la fața locului și este acum căutat de către polițiști.

În urmă cu câteva zile, pe data de 6 octombrie, un alt accident s-a produs în aceeași zonă, din cauza neatenției. În data de 8 septembrie, o femeie și-a pierdut viața în aceeași intersecție de la Piața Matei Ambrozie din Sectorul 3 al Capitalei.

Sorina Pintea: Avem 14 pacienţi misterioşi în programul "Şpaga sub acoperire"... Magistrala 5 nu va mai fi inaugurată! Stațiile de metrou impresionante, care duc spre Drumul Taberei, rămân închise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x