Antena Căutare

Accident rutier grav în Vaslui: Sunt 18 victime! Autoritățile au activat planul roșu de intervenție

Un microbuz cu 18 persoane a fost implicat într-un grav accident în comuna Sălcioara, judeţul Vaslui. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Un microbuz cu 18 persoane a fost implicat într-un grav accident în comuna Sălcioara, judeţul Vaslui. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

“Au fost implicate in accident un microbuz cu 17 persoane şi o autoutilitară DACIA cu o persoană, au fost transportate la spital 5 victime adulte – 1 sex masculin – 51 ani din autoturism si din microbuz 4 victime 1 sex masculin 20 ani si 3 feminin cu vârste de 48, 45, 29. Au intervenit două mașini de descarcerare, 2 asp primă intervenţie si comandă, poliția rutieră, cu 15 pompieri, 5 paramedici. Actiunea a fost coordonată de către inspectoratul sef colonel Blagoci Ghiorghe . La fata locului s-a deplasat si prefectul judeţului, Eduard Andrei Popica. În urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a constatat că in microbuz au fost 11 pasageri si şoferul” au declarat reprezentantii ISU Vaslui, potrivit presei locale.

Pe DE 581, in localitatea Salcioara, comuna Banca, a avut loc un accident de circulatie deosebit de grav, cu victime multiple, fiind declansat Planul Rosu de interventie. Un microbuz cu 18 pasageri, care venea dispre Vaslui spre Barlad, a fost izbit in plin de o autoutilita Dacia, inmatriculata in Bacau, care venea din sens opus.

Școala ca-n comunism. Ministrul Educației propune revenirea la sistemul de treaptă, cu examen la finalul clasei a X-a... Mizerie de nedescris la Spitalul județean din Bacău. Sala unde pacienții așteaptă să fie consultați, focar de infecție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x