Antena Căutare

Accident tragic la IASI: noua oameni au murit si un copil se afla in stare grava, dupa ce o masina a fost spulberata de tren

Cel putin 9 oameni si-au pierdut viata in urma unui accident infiorator petrecut pe o cale ferata din judetul Iasi. Masina cu 7 locuri in care se aflau 11 oameni a fost lovita de tren si tarata 600 de metri pe calea ferata.

Politistii au ajuns deja la fata locului, acolo unde au constatat decesul a noua persoane si ranirea grava a altora doua. Din primele cercetari se pare ca autoturismul cu sapte locuri, care transporta 11 oameni, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata.

Pasagerii veneau din localitatea Glodenii Gandului si mergeau la cules de vie. Soferul nu a oprit la trecerea de cale ferata semnalizata in crucea Sfantului Andrei. Inaintea lor a trecut, un microbuz iar conducatorul auto s-a luat dupa el. Conductorul trenului a incercat sa franeze, dar i-a fost imposibil sa evite impactul.

Un elicopter SMURD a fost trimis in zona sa-i preia pe raniti. Printre ei, se afla si un copil de 13 ani cu sanse foarte mici de supravietuire. Medicii i-au facut anestezie generala si l-au intubat.

Anul trecut, trei oameni au pierit acolo, la aceeasi trecere de cale ferata, unde nu exista bariere, nici semnale luminoase. In plus, soseaua este plina de gropi, iar soferii se plang adesea ca trenul este greu de vazut de la distanta. Acum, anchetatorii incearca sa descopere vinovatii pentru tragedie, in timp ce mai multe familii se pregatesc de inmormantare.

Gest impresionant! Un taximetrist si-a riscat viata pentru a salva un bebelus ... Vremea cu Flavia Mihasan: "La munte este cald!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x