Antena Căutare

Infarct: Ultima cursa, pentru un taximetrist. Pasagerul a scapat

Un taximetrist bucurestean si-a pierdut viata, azi-noapte, dupa ce a suferit un infarct la volan. Aflat in mers, soferul s-a oprit, apoi, intr-un stalp de pe marginea bulevardului Liviu Rebreanu. Din fericire, clienta care se afla in masina a scapat fara rani grave.

Martorii spun ca taximetristul a ramas constient dupa producerea impactului, dar si-a pierdut cunostiinta inainte ca ambulanta sa ajunga la locul accidentului.

La fata locului au venit insa mai multi colegi de-ai soferului care si-au manifestat nemultumirea fata de reactia intarziata a echipelor de salvare si a politiei. Acestia au declarat ca la scurt timp dupa producerea impactului, un martor a sunat la 112 dar echipajul SMURD a ajuns la 20 de minute.

Pianista Mihaela Ursuleasa a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Viena ... UTIL: Tramvaiul 41 din Bucuresti nu circula in weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x