Antena Căutare

Ai smartphone şi îţi petreci mult timp pe Facebook? Ai grijă să nu pici şi tu în capcana asta!

Folosirea Internetului în exces este o activitate banală în viaţa fiecăruia dintre noi şi am devenit dependenţi de tot ce înseamnă tehnologie. Astfel, pe lângă beneficii, obiceiul acesta ne poate afecta relaţiile.

Folosirea Internetului în exces este o activitate banală în viaţa fiecăruia dintre noi şi am devenit dependenţi de tot ce înseamnă tehnologie. Uităm, însă, că obiceiul acesta poate avea şi efecte negative.

În ultima perioadă, apar tot mai multe studii care ne avertizează că Internetul şi reţelele sociale ne afectează relaţiile intime.

Pe măsură ce legăturile directe, fizice, nemijlocite dintre oameni devin tot mai rare, tindem să avem aşteptări tot mai mici de la ceilalţi la nivel de interacţiune directă. Oamenii uită cum este dragostea adevărată, uită că sărutările prin e-mail sau sms nu înlocuiesc apropierea intimă reală, spune cercetătorului britanic Paul Levy, conform mediafax.ro.

Potrivit unei cercetări realizate în Statele Unite, cu cât partenerii folosesc mai mult platforma de socializare Facebook, cu atât creşte mai mult sentimentul de gelozie dintre ei, ducând la despărţire în cele din urmă.

Paul Levy spune că cea mai bună soluţie este evitarea utilizării tehnologiei atunci când nu este cu adevărat necesară. El sfătuieşte cuplurile să nu mai folosească telefoanele şi tabletele în dormitor sau la masă. De asemenea, folosirea unui ceas deşteptător clasic este recomandată în detrimentul telefonului mobil pe post de alarmă.

Avertismentul suprem al Părintelui s-a adeverit?! ARSENIE BOCA, cu limbă de moarte: "Dacă nu faceţi asta, vă veţi î... Tragedie în LUMEA BISERICEASCĂ! Eftimie, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a încetat din viaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x