Antena Căutare

Tragedie în LUMEA BISERICEASCĂ! Eftimie, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a încetat din viaţă

Cu doar cinci zile înainte de a împlini vârsta de 100 de ani, Înaltpreasfinţitul Eftimie, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a plecat în lumea de Dincolo.

Cu doar cinci zile înainte de a împlini vârsta de 100 de ani, Înaltpreasfinţitul Eftimie, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a plecat în lumea de Dincolo.

"Cu întristare în suflet şi durere, Preasfinţitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, alături de întregul personal administrativ al Centrului eparhial de la Roman, aduce la cunoştinţă că în 4 noiembrie, la ora 12.00, în ziua de pomenire a Sfântului Cuvios Ioanichie cel Mare, inima Înaltpreasfinţitului Eftimie, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a încetat să mai bată pentru această lume, încredinţându-şi sufletul în mâinile Preasfintei Treimi.

Cunoscut tuturor ca fiind ierarhul 'cel bun', cu suflet mare, cu dragoste şi râvnă pentru Biserica lui Hristos, pe care a slujit-o peste 80 de ani, Înaltpreasfinţia Sa lasă în cugetul tuturor celor care l-au cunoscut, mâhnire şi compasiune", potrivit Arhiepiscopiei Romanului şi al Bacăului.

Ierarhul va fi depus în Catedrala Arhiepiscopală din Roman, în jurul orei 16.00, iar slujba de înmormântare, care va fi precedată de Sfânta Liturghie, va avea loc joi, ora 11.00.

Ai smartphone şi îţi petreci mult timp pe Facebook? Ai grijă să nu pici şi tu în capcana asta!... Pământul, tot mai neliniştit! Un nou seism s-a produs în urmă cu puţin timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x