Antena Căutare

ALERTA! Cerul Romaniei, inchis pana maine

UPDATE 13.00: Premierul Emil Boc a declarat la finalul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta ca traficul aerian al Romaniei ramane inchis pana luni, la ora 12. Comitetul pentru situatii de urgenta va reanalizata situatia luni, la ora 10:00, si in functie de actiunile luate de celelalte state europene afectate de norul de cenusa.

Totusi, deasupra Romaniei vor putea zbura avioane, insa doar cele care tranziteaza spatiul aerian romanesc la o altitudine de peste 8.000 de metri.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta se va intruni la ora 11, iar in urma sedintei de la Palatul Victoria se va cunoaste exact daca spatiul aerian al Romaniei va fi inchis, precum si alte masuri care se impun in situatia aceasta.

Traficul aerian romanesc a fost inchis complet sambata, iar zborurile au fost anulate incepand cu ora 18. Totusi, aeroporturile au permisiunea de a efectua zboruri de urgenta, cum ar fi cele medicale.

Premierul Emil Boc a anuntat, in urma sedintei de sambata a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, inchiderea totala a spatiului aerian romanesc de la ora 18:00, din cauza norului de cenusa. Masura este valabila cel putin pana duminica, la ora 12:00.

In cadrul sedintei de duminica a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, care va avea loc la ora 11:00, se va decide, in urma analizelor primite, daca spatiul aerian romanesc va fi deschis sau va fi prelungit termenul de inchidere.

Vezi situatia zborurilor anulate de pe Otopeni si Baneasa... Romania: Traficul aerian se reia complet pana marti dimineata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x