Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Alimente pe care ar trebui sa nu le mai cumperi niciodata

Cumpăram mult când intram într-un supermarket. Dar oare toate lucrurile pe care le luăm ne sunt cu adevărat necesare? Sau oare n-am putea unele dintre ele să le facem în casa şi să ne coste măcar un sfert din preţ mai puţin?

Hepta

Cumpăram mult când intram într-un supermarket. Dar oare toate lucrurile pe care le luăm ne sunt cu adevărat necesare? Sau oare n-am putea să le facem în casa pe unele dintre ele și să reducem costurile?

Acestea sunt câteva dintre alimentele pe care nu ar trebui să le mai cumpărăm din supermarket.

Sandvişuri gata făcute

Când vă luaţi un sendviş pe care urmează să-l băgaţi la cuptorul cu microunde pentru a fi gata, trebuie să vă gândiţi că aţi cumpărat o întreagă fabrica. Aţi plătit şi ambalajul, şi pe cel care l-a ambalat, şi conţinutul, şi pe cel care a feliat pâinea, şi pe cel care a pus felia de caşcaval sau de salată. Cu cât lista ingredientelor e mai lungă, cu atât costul e mai mare.

Batoane îngheţate cu suc de fructe

Mergeţi acasă, înarmaţi-vă cu un blender, mixaţi orice fruct vreţi, puneţi-l într-un recipient din plastic, adăugaţi puţin zahăr (dacă e nevoie), un băţ şi daţi-l la congelator. În acest fel, fără prea mare efort, aveţi propriul baton de fructe.

Citește aici mai multe despre alimentele pe care nu ar trebui să le mai cumpărăm!

Recomandari