Căutare Live

Amendă uriașă pentru firma care a organizat spectacolul ”Kings on Ice” de la Cluj. Plușenko, revoltat:"Nu am văzut niciodată aşa ceva!”

Firma care a organziat spectacolul ”Kings on Ice” la Cluj-Napoca a fost amendată cu 50.000 de lei de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, după ce zeci de oameni au depus plângeri privind organizarea deastruoasă. Ba chiar Evgeni Plușenko, multiplul campion mondial la patinaj, s-a arătat șocat și dezamăgit de faptul că din patinoarul improvizat a țâșnit, la un moment dat, apă și nu și-a putut desfășura numărul așa cum ar fi trebuit. 

Amendă uriașă pentru firma care a organizat spectacolul ”Kings on Ice” de la Cluj. Plușenko, revoltat:"Nu am văzut niciodată aşa ceva!”

Potrivit unui comunicat transmis marți de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Cluj, oamenii au fost ținuți în frig, nefiindu-le permis accesul de la ora 18.00, cum era în program.

Eșec la Cluj, la show-ul la Kings on Ice. Plușenko a căzut pe gheaţă: "Din patinoar a țâșnit apă. Erau bălți și tuburi lipite. N-am văzut așa ceva în viața mea

”În urma cercetării a 30 de reclamații depuse împotriva organizatorului Kings on Ice, s-au descoperit mai multe deficiențe. Prin neasigurarea suprafeței de gheață, conform standardelor, evenimentul a fost reprogramat pentru a doua zi, dată la care suprafața gheții prezenta neconformități, consumatorii au fost ținuți în condiții improprii, în frig, nefiindu-le permis accesul de la ora 18 cum era în program, nu a existat comunicare referitoare la reprogramarea spectacolului și nici privind recuperarea sumelor plătite, spectacolul trebuia să țină 120 de minute și a fost comprimat la 70 de minute. Organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă de 50.000 de lei”, se arată în comunicatul CJPC Cluj, potrivit gazetadecluj.ro.

De asemenea, comisarii au dispus firmei organizatoare să restituie contravaloarea biletelor pentru cei care care nu au participat la spectacol.

Plușenko, șocat de ce a găsit la Cluj: ”Nu am văzut niciodată aşa ceva. Gheață nu era înghețată, erau bălți și tuburi lipite"

”Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa” „Astăzi a fost cel mai uimitor spectacol din viaţa mea. Spectacolul trebuia să aibă loc ieri (sâmbătă-nr), la 19-00, dar la 18-00, gheaţa nu era nici măcar îngheţată: bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră şi-a asumat riscul şi a amânat spectacolul pentru această dimineaţă (duminică-nr) la 9.30, pentru că seara avem deja spectacol la Budapesta. Sincer, nu mă aşteptam să văd sala plină la un eveniment organizat atât de devreme. Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa (problemă care nu a fost rezolvată până la urmă) şi nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineaţa! Gheaţa ne-a dezamăgit oricum, pe lângă gaura din mijlocul gheţii, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârşitul spectacolului, gheaţa a început să se topească şi să se crape, dar tot am riscat un salt cu Sanya (fiul de 6 ani al campionului-nr) în final. El a sărit şi a căzut, am sărit şi eu, am lovit o conductă de apă cu o patină şi s-a întâmplat Fântâna din Trevi (a izbucnit apa din ţeavă-nr). Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă, nu am văzut! Am avut astfel de spectacol de neuitat. Nu-mi pot imagina ce vor face organizatorii cu compania care trebuia să asigure gheaţa, dar ieri spectatorii au vrut să ne „sfâşie” din cauza amânării spectacolului, iar astăzi, la final am fost ovaţionaţi în picioare! În Europa, oamenilor încă le place patinajul ceea ce este foarte fain! Mulţumesc Cluj-Napoca, multă dragoste.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri