Antena Căutare

Adevar sau paie pe focul conflictului China - SUA? La Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, in octombrie 2019, soldatii americani au suferit de "stranii pneumonii"

Conform unor declarații ale oficialilor americani interpelați în Congres, Pentagonul a trimis 280 de atleți la Jocurile Mondiale Militare, mulți dintre sportrivi fiind internați din cauza unei ”stranii pneumonii”. La Wuhan, România a avut 77 de atleți, ocupând locul 23 în clasamentul pe medalii

Ceremonia de deschidere de la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, 2019

Între 18 și 27 octombrie 2019, la Wuhan, în China, au loc Jocurile Mondiale Militare. O competiție gigantică, cu 9.603 sportivi din 104 țări, cu 27 de discipline și 316 probe. Pentagonul decide să trimită aici 280 de atleți, la 17 discipline. Mulți dintre aceștia se simt obosiți, răciți, gripați, este nevoie de internarea lor. Pe documentele oficiale scrie ”formă ciudată de pneumonie”. Ceva e straniu! Yankeii sunt bolnavi pe capete, din 280 de oameni iau doar opt medalii: niciuna de aur, trei de argint și cinci de bronz. Atât!

Cotidianul ”South China Morning Post” scrie ca primul caz de coronavirus a fost pe 17 noiembrie 2019!

Zilele, lunile, trec. Apare pandemia, China este arătată cu degetul, oamenii mor pe capete, Italia e infectată...

Zilele trecute, Ministrul Afacerilor Externe din China, Zhao Lijian, face rost de o înregistrare a interpelării lui Robert Redfield în fața Congresului Statelor Unite. Redfield este directorul Centrului de Control și Prevenție Sanitară din SUA. Ce declară omul pe 11 martie? ”Înaintea începerii crizei coronavirusului în lume, în Statele Unite au existat decese provocate de o pneumonie ciudată, identificată, mai târziu, drept coronavirus”...Zhao se întreabă, apoi, cine este ”pacientul zero” american, despre care spune că Redfield nu vrea să dea detalii. Unde a apărut acesta, cum s-a infectat, epidemia a pornit la drum din SUA sau a venit din China, unde fusese adusă tot de către americani? Mai mult, doctorul Zhong Nanshan, șeful Comisiei Naționale de Sănătate din China afirmă, pe 27 februarie,”infecția s-a detectat pentru prima dată pe teritorul țării noastre, dar virusul e posibil să nu-și aibă originile în China”...

Adevar sau paie pe focul conflictului China - SUA? La Jocurile Mondiale Militare de la  Wuhan, in octombrie 2019, soldatii americani au suferit de "stranii pneumonii"

Delegația Pentagonului la Wuhan a numărat 280 de sportivi

Delegația Statelor Unite, la ceremonia de deschidere

Jocurile Mondiale Militare s-au desfășurat în Wuhan, capitala provicniei Hubei, între 18 și 27 octombrie 2019, reprezentând o imensă desfășurare de forțe. Au existat 230.000 de voluntari și, pentru prima oară în istorie, a existat un Sat Olimpic, unde sportivii au fost cazați.

România a participat cu o delegație de 77 de persoane, ocupând locul 23 în clasamentul pe medalii, cu un aur, patru locuri doi și trei locuri trei. Unele delegații au participat cu militari activi, altele, precum Rusia, China sau Italia, cu sportivi profesioniști integrați în Forțele Armate ale respectivelor țări. Podiumul a fost format din China, Rusia și Brazilia.

Stare de urgență în România din cauza coronavirus. Ce înseamnă asta pentru români... Două noi cazuri de infectare cu coronavirus, confirmate de autorităţi. Numărul cazurilor a ajuns la 118...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x