Antena Căutare

UPDATE! Ancheta in cazul japonezei gasita moarta pe DN1: Un tanar de 26 de ani, principalul suspect

Un tanar de 26 de ani din judetul Ilfov a fost retinut, sambata, ca principal suspect pentru asasinarea unei japoneze al carei cadavru a fost gasit pe liziera unei paduri din localitatea Corbeanca, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR). Suspectul, V. Nicolae, urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, potrivit sursei citate.

UPDATE! Bunul samaritean i-a fost calau tinerei profesoare japoneze, gasita moarta langa DN 1. Conform politistilor, tanarul i-a promis ca o ajuta sa ajunga mai repede la Craiova, dar nu a mai facut-o. A ucis-o si, se pare, a si violat-o, inainte sa o sugrume.

O femeie a fost gasita moarta in padurea de langa DN 1 la iesirea din Otopeni .Cadavrul era acoperit cu frunze si a fost gasit intamplator de cativa oameni care au oprit pe marginea drumului si au intrat in padure.

Criminalistii s-au deplasat la fata locului de unde au prelevat mai multe probe. Anchetatorii au pana acum doua piste: fie femeia a fost victima unui accident rutier, fie a fost ucisa si ascunsa in padure.

Victima era de origine asiatica si avea in jur de 23-30 de ani. Dupa efectuarea necropsiei, anchetatorii vor incerca sa afle identitatea femeii.

Foto: amw.com

In Europa, ca in Africa: Canicula loveste din nou! Vezi prognoza meteo!... Descoperire macabra in muntii Bucegi: cadavru, gasit pe Valea Cerbului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x