Antena Căutare

Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Argeş după ce un medic chirurg a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Este anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Argeş din Argeş după ce un medic chirurg a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Bărbatul a venit la serviciu în ultimele săptămâni, deşi prezenta simptome. Mai mult medicul ar fi intrat în contact cu cel puţin 50 de persoane. Secţia unde lucra a fost închisă, iar procurorii au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Medicul a început să acuze primele simptome la începutul lunii, însă a crezut că este răcit, așa că a mers încontinuare la spital și chiar a operat. A intrat în contact cu zeci de pacienți și cadre medicale, însă chirurgul spune că a fost testat, dar rezultatul a fost negativ.

"În data de 7 am fost de gardă și am început să tușesc mai violent. În 7 am avut și niște intervenții chirurgicale mai dificile. Și în 8 dimineața, am fost testat imediat cu testul care era la dispoziția spitalului, la momentul respectiv. M-am testat și a fost totul în regulă", a declarat chirurgul.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

În ce condiții ar putea fi anulate amenzile uriașe date în baza ordonanțelor militare. Augustin Zegrean: "S-a exage... „Stați acasă!”, îndemnul lui Klaus Iohannis, remixat pe beat-uri dance de trupa Hyenas-VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x