Antena Căutare

Andrei Georgescu: Simt ca a fost o decizie luata in urma protestelor din strada

Andrei Georgescu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la spitalul Universitar, a comentat luni la o televiziune revenirea lui Arafat pe postul pe care acesta il ocupase temporar, cel de secretar de Stat in Ministerul Sanatatii.

"Din acest moment sunt medicul spitalului Universitar, seful de la UPU. "

"A fost decizia mea de a-mi da demisia dupa discutia cu premierul. Dar, pentru a aplana discutii care s-au ivit pe legea Sanatatii, pentru a se potolii discutiile, am convenit sa plec si sa ii las locul doctorului Arafat, in conditiile in care am spus inainte ca o sa lucre cu domnul Arafat. "

"Demisia mi-am dat-o inainte de a anunta premierul reintoarcerea lui Raed Arafat in functie. Am luat decizia, premierul mi-a multumit si a spus ca am venit in Guvern intr-un moment critic. "

"De acum, voi veni la Cotroceni din pozitia de medic. Trebuie sa recunosc ca atat domnul premier cat si domnul ministru mi-au propus functia de consilier, dar nu am acceptat-o."

"A fost o discutie amiabila intre mine si premier. Cand mi-a cerut parerea, vazand presiunile care sunt am zis ca e mai bine sa plec eu. Da, simt ca a fost o decizie luata in urma protestelor din strada",
a mai declarat acesta la un post de televiziune.

Foto:ziarelive.ro

CT Popescu: Prostirea in fata a societatii poate fi rezolvata de oamenii iesiti spontan in strada... Reactii dupa intoarcerea lui Arafat la Sanatate: "O tragicomedie damboviteana facuta pe spinarea Sanatatii romane&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x