Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Salvată de la viol cu ajutorul unei aplicații. Cum a fost posibil

Un bărbat din Iași a fost arestat fiind acuzat de lipsire de libertate. Procurorii au folosit ca probă o aplicație instalată de victimă pe telefonul propriu.

Un bărbat din Iași a fost arestat fiind acuzat de lipsire de libertate. Procurorii au folosit ca probă o aplicație instalată de victimă pe telefonul propriu.

Bărbatul este arestat în prezent și a fost trimis în judecată recent. Acesta a acostat o minoră de 17 ani care mergea pe un drum comunal, acum o lună în urmă.

„O persoană vătămată minoră, de sex feminin, se deplasa pe drumul comunal, pe o porţiune de pădure nemărginită, între satele Bârnova şi Poiana cu Cetate. Inculpatul a venit din spatele părţii vătămate, a prins-o din spate, cu o mână în zona gurii şi cu o mână de abdomen, a tras-o în pădure, lângă şanţul din drum, în interiorul pădurii, unde a ţinut-o, lipsind-o de libertate timp de mai mult de un minut, timp în care persoana vătămată a ţipat şi a plâns, reuşind să scape“, a precizat Monica Palaghia, procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

În momentul în care era sechestrată, victima a reușit să active o aplicație de pe telefon, prin apăsarea în mod repetat a unui buton. Aplicația a apelat automat trei apeluri către numerele prestabilite în aplicație, dar a și înregistrat sunetul ambiental.

Victima a scăpat din mâinile agresorului după ce a început să ţipe şi să plângă, dar şi după ce bărbatul a observat faptul că fata iniţiase apeluri telefonice.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro