Antena Căutare

Imagini șocante la Arad! Bărbat snopit în bătaie cu peste 50 de lovituri, în plină stradă! Agenții de pază l-au lăsat inconștient! „Și-a șters sângele de hainele victimei”

Scene de o violență greu de imaginat au fost surprinse pe o stradă din Arad, după ce un bărbat a încasat zeci de lovituri de la mai mulți agenți de pază. Conflictul ar fi izbucnit după ce victima a înjunghiat pe unul dintre colegii celor însărcinați cu paza.

Imagini șocante la Arad! Bărbat snopit în bătaie cu peste 50 de lovituri, în plină stradă! Agenții de pază l-au lăsat inconștient! „Și-a șters sângele de hainele victimei” Galerie
Bătaie cruntă pe străzile din Arad

Bodyguard-ul înjunghiat și-a chemat colegii să-l ajute și, în doar câteva secunde, asupra atacatorului s-a dezlănțuit o rafală nemiloasă de pumni, picioare și lovituri cu bastoanele telescopice. În imagini se vede cum victima vrea să intre înapoi în local, dar este trasă de picior, trântită la pământ și bătută iar cu picioarele și cu bastoanele, chiar în mijlocul străzii.

Violențele nu se opresc aici, căci unul dintre agenții de pază îi pulverizează spray iritant lacrimogen în ochi, deși era căzut la pământ și nu mai mișca. Atacatorii dau telefoane și apar alți agenți de pază, care continuă atacul. Unul dintre paznici își șterge sângele de pe mâini de hainele victimei.

Incidentul s-a petrecut în decembrie 2019 și, la două luni de la cumplita bătaie de pe străzile din Arad, singurul aflat în arest este omul care a încasat rafalele de lovituri, fiind acuzat de tentativă de omor. Agenții de pază nu dețin în prezent vreun dosar pentru cele întâmplate.

Polițiștii au venit imediat la fața locului pentru a cerceta zona și pentru a lua filmările de la camerele de supraveghere din centrul orașului Arad, locul unde a avut loc bătaia. Din informațiile prezentate de cei de la Pressalert.ro, victima se numește Răzvan Copăceanu.

Acesta se afla într-un local și a devenit protagonistul unui scandal cu una dintre angajate. Un bodyguard a intervenit pentru a-l scoate afară pe inculpat, dar acesta a reacționat violent și l-a rănit cu mai multe lovituri de cuțit.

Imagini șocante la Arad! Bărbat snopit în bătaie cu peste 50 de lovituri, în plină stradă! Agenții de pază l-au lăsat inconștient! „Și-a șters sângele de hainele victimei”

Bătaie cruntă pe străzile din Arad

Bătaie cruntă pe străzile din Arad

În scurt timp, bărbatul a cerut ajutor, iar alți agenți de pază l-au bătut. Inclusiv paznicul rănit a aplicat lovituri violente victimei. Ulterior, agentul de pază atacat a fost dus de urgență la spital și a avut nevoie de internare.

Imaginile suprinse de camera de supraveghere arată că, în numai șase minute, Răzvan Copăceanu de 22 de ani a încasat 51 de lovituri cu bastoane telescopice, picioare sau pumni în cap, peste glezne, degete, în ficat sau coaste.

Până acum, niciunul dintre agresori nu a fost pus sub acuzare, deși anchetatorii au aceste imagini din 29 decembrie 2019. Cel bătut cu bestialitate, Răzvan Copăceanu, a fost, inițial, arestat în 31 decembrie 2019 sub acuzația de tentativă de omor, iar ulterior măsura preventivă a fost înlocuită cu arestul la domiciliu, arată cei de la pressalert.ro.

Sursa video: Antena 3

DSP face verificări după ce o femeie cu simptome de gripă a murit la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, testele de gr... Pasiunea care nu o scoate la pensie. Povestea învățătoarei care străbate zeci de kilometri, din dragoste pentru elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x