Antena Căutare

Băiat de 14 ani, în moarte cerebrală după ce a fost bătut de un puști din cauza unei fete. Agresorul, activ pe Facebook: ”Ăsta e telefonu lu' tata că al meu e la poliţie. Vă pwp pe toţi!”

Un adolescent în vârstă de doar 14 ani, din Constanța, este în moarte cerebrală la spitalul din Constanța, după ce a fost bătut de un practicant al sporturilor de contact. Agresorul este, însă, tot un adolescent, care se află în acest moment în arest la domiciliu și care postează mesaje revoltătoare pe Facebook. 

Băiat de 14 ani, în moarte cerebrală după ce a fost bătut de un puști din cauza unei fete. Agresorul, activ pe Facebook: ”Ăsta e telefonu lu' tata că al meu e la poliţie. Vă pwp pe toţi!”
Băiat de 14 ani, în moarte cerebrală după ce a fost bătut de un puști din cauza unei fete

Andrei Ivan, un băiat de 14 ani, din Mangalia, a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală de un elev în clasa a IX-a, care este practicant al sporturilor de contact.

Se pare că totul a pornit de la o fată, care acum era prietena lui Andrei, însă în trecut fusese iubita unui coleg de-al lui Andrei. Acesta, supărat, l-a pus pe agresor să-i dea o lecţie lui Andrei.

Informații de ultimă oră! Daniela Crudu a ajuns pe patul de spital după ce a fost zdrobită în bătaie de iubitul ei

După mai multe amenințări, însă, pe care nici Andrei și nici părinții lui nu le-au luat în serios, băiatul a fost bătut până a rămas fără suflare.

Până la venirea echipajului SMURD, doi tineri i-au făcut lui Andrei masaj cardiac. Iniţial, el a fost dus la spitalul din Mangalia şi apoi transferat la Constanţa. De atunci, copilul se află internat la Terapie Intensivă.

”Este tot în moarte cerebrală. Pulsul inimii este 86, temperatura corpului este 34 grade, iar tensiunea este stabilă“, spune tatăl, care vrea să-şi transfere copilul la un spital din Viena. Urmează ca specialiştii de acolo să decidă, pe baza dosarului, dacă poate fi transferat şi dacă îl pot salva, potrivit Adevărul.

Cuscrele s-au luat la bătaie, chiar în timpul nunții! Gestul complet neașteptat făcut de mireasă

Agresorul se află în prezent în arest la domiciliu, însă este activ pe rețelele sociale, unde a apărut o poză în care agresorul postează mesaje pe Facebook. „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, a scris agresorul pe pagina de Facebook.

Declinul demografic a accelerat în decembrie 2019, din cauza scăderii natalităţii... Două persoane suspecte de coronavirus sunt ținute în carantină într-un loc secret din București. Anunțul făcut de Primar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x