Antena Căutare

Asistenta injunghiata de un pacient cu probleme psihice

Clipe de teroare la Spitalul Municipal din Turda. O infirmiera a fost injunghiata de un pacient cu probleme psihice. Barbatul a sarit cu cutitul, suparat ca nu este lasat sa plece acasa. Daca nu s-ar fi ferit din calea bolnavului si celelalte asistente ar fi patit, probabil, la fel

Pacientul, in varsta de 72 de ani si-a iesit din minti in clipa in care asistentele au incercat sa-l impiedice sa-si faca bagajele. Omul se internase cu trei zile inainte in spital si mai avea nevoie de tratament.

Astfel, barbatul a scos un cutit din pantaloni si a lovit la intamplare, in stanga si-n dreapta. Una dintre infirmiere a inceput sa strige la colegele ei pentru ca fusese ranita.

Pentru ca nu puteau sa-l potoleasca pe batran cu niciun chip, medicii au cerut ajutorul politiei. Abia dupa aceea, l-au imobilizat. Ceilalti pacienti s-au speriat si ei teribil.

Pacientul ajunsese la spitalulul din Turda cu probleme de circulatie a sangelui si Alzeimer.

Bolnavul a fost transferat imediat la Clinica de Psihiatrie, acolo unde medicii i-au facut cateva calmante sa-l linisteasca. Dealtfel, omul era de ceva vreme in evidenta medicilor psihiatri. Infiermiera, in schimb, a scapat ca prin minune cu viata de furia barbatului. Lama cutitului i-a provocat o rana de doi centimetri adancime.

In acest moment, femeia in varsta de 30 de ani este internata in spital si din fericire, viata nu-i este in pericol. Conducerea spitalului sustine ca, cel mai probabil, pacientul si-a adus cutitul de acasa.

Au inceput anchetele la spitalul in care copii sunt legati de paturi... TIR lovit de tren la o trecere de cale ferata. Trei calatori s-au ales cu rani usoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x