Antena Căutare

Atenție, imagini cu impact emoțional puternic: Ultimele clipe de viață ale tinerei care a fost mutilată de un bărbat cunoscut pe Facebook

Avea o viață înainte. Visa la o familie, la un iubit, la copii. Totul s-a năruit într-o clipă. Când "călăul" a decis să o distrugă la propriu, în chinuri de neimaginat. Eliza ar fi trăit însă. Doar dacă politiștii și-ar fi făcut treaba și ar fi ascultat strigătele altei tinere care a tot încercat să îi avertizeze despre "teroarea din Teleorman"!

Avea o viață înainte. Visa la o familie, la un iubit, la copii. Totul s-a năruit într-o clipă. Când "călăul" a decis să o distrugă la propriu, în chinuri de neimaginat. Eliza, femeia ucisă cu sânge rece, ar fi trăit însă. Doar dacă politiștii și-ar fi făcut treaba și ar fi ascultat strigătele altei tinere care a tot încercat să îi avertizeze despre "teroarea din Teleorman"!

Fratele Elizei a arătat public ultimele imagini cu fata, înainte să-şi dea ultima suflare. Familia Elizei vrea astfel să tragă un semnal de alarmă. Să afle toată ţara cât de periculos este bărbatul care a atacat-o pe tânăra de 30 de ani.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Haos în Pasajul Lujerului! Sute de oameni au intrat în panică din cauza unui accident rutier grav! Circulaţia este bloca... Va ninge ca-n povești sau soarele ne va încălzi blând!? Cum va fi vremea în week-end și de 1 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x