Antena Căutare

ATENȚIE! Roșiile care nu se strică. Așa arată după ce au stat două luni în bucătărie. Te vei gândi de două ori înainte să le cumperi

Aceasta este dovadă clară a faptului că mâncăm legume din... plastic. Îngrijorat, un utilizator a postat pe un forum dedicat agricultorilor această imagine.

Aceasta este dovadă clară a faptului că mâncăm legume din... plastic. Îngrijorat, un utilizator a postat pe un forum dedicat agricultorilor această imagine.

Astfel, a vrut să arate tuturor ce legume consumă românii, specificând faptul că cele trei roșii se află pe farfurie de aproape 2 luni și iată-le, intacte. Nu s-au stricat.

"Roșii made in Italia cumpărate acum aproape două luni și păstrate în bucătărie la temperatură camerei. Întâmplarea a făcut să le uit afară pe masă și să plec pentru 5 zile. Apoi văzand că nu s-au schimbat am zis să văd cât rezistă pană se strică …și de atunci se pare că mai am de așteptat. Incă sunt tari în interior (...).

În afară de piețele din oraș, rar găsesti prin supermarket ceva făcut în România. Chiar nu se poate schimba nimic? Trebuie să mâncăm toate porcăriile aduse de afară? Cei care știți circuitul, de ce nu se poate schimba situația?", scrie Teodora Mărgean, potrivit activenews.ro

Din cauza cantității mari de pesticide, rezistența legumelor crește. Dacă, în mod normal, o roșie naturală se strică în maxim două-trei zile, iată că acestea sunt intacte după 2 luni.

Mai grav este că aceste legume sunt în toate supermarketurile, venind din import, și pot fi ținute luni întregi la frigider fără șă-și schimbe culoarea sau aspectul.

Vremea se schimbă în zilele următoare. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri.... Localitatea din România în care orice femeie primește 2.500 de lei dacă aduce pe lume un copil. Și rezidenții primesc ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x