Antena Căutare

Autoritatile norvegiene le-au luat copiii unor parinti din Arad, pe motiv ca tatal este un infractor periculos

Doi parinti din Arad au ramas fara cei cinci copii dupa ce autoritatile norvegiene i-au luat cu forta pe cei mici. Copiii, cu varste cuprinse intre sase luni si opt ani au au fost luati de langa parinti pe motiv ca tatal lor este un infractor periculos.

Cei doi aradeni nu mai stiu nimic de copiii lor de la Pasti, cand autoritatile norvegiene au dat buzna peste ei in casa si i-au luat pe cei mici. Tatal copiilor era la munca in momentul in care i-au fost luati copiii fara a i se oferi o explicatie clara. Romanii au primit ulterior un document din care au aflat ca tatal are 18 dosare penale pentru jafuri sau violenta impotriva copiilor.

Necazurile barbatului plecat la munca in Norvegia au inceput in 2004, cand a fost acuzat ca ar fi comis un jaf armat. A reusit sa demonstreze ca este nevinovat, dar se pare ca nu a scapat de autoritatile norvegiene. De curand, s-a mutat cu sotia si copiii in Suedia, unde i-au fost luati copiii.

Cand au văzut ca printre straini au mainile legate, oamenii s-au intors in tara, in speranta ca aici vor primi ajutor. Reprezentanţii protecţiei copilului din Arad au cerut de urgenta ca cei mici sa fie redati parintilor. Aradeni se tem ca nu cumva copiii lor sa fie dati spre adoptie in strainatate.

Scolile nu sunt pregatite sa-i primeasca pe elevii din clasa 0... Romania, 2012: Olimpicii de la matematica nu primesc nimic! Nu sunt bani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x