Antena Căutare

Avem nevoie de voi! Alessandra Stoicescu caută rudele victimelor din Colectiv: "Vă rog, dacă îi cunoașteţi, să ne ajutați să luăm urgent legătura cu ei"

Cei 825.000 de euro strânşi în timpul teledonului desfăşurat de staţiile Intact trebuie să ajungă la familiile victimelor din clubul Colectiv, iar Alessandra Stoicescu are nevoie de ajutor pentru a face posibil acest lucru.

Cei 825.000 de euro strânşi în timpul teledonului desfăşurat de staţiile Intact trebuie să ajungă la familiile victimelor din clubul Colectiv, iar Alessandra Stoicescu are nevoie de ajutor pentru a face posibil acest lucru.

"Dragii mei, va cer ajutorul!


In urma teledonului organizat aseara de trustul Intact si Fundatia Mereu Aproape, astăzi am inceput contactarea familiilor celor decedați in tragedia din Colectiv. Fiecare familie primește un ajutor de înmormântare de 10 mii de RON! Avem dificultăți in a contacta familiile! Va rog, daca ii cunoașteti, sa ne ajutați sa luam urgent legătura cu ei. Avem nevoie de date pentru virarea sumei. Puteti da mesaje in privat sau mail la [email protected].


Pentru ca am fost întrebata, nu doresc sa mediatizez sau stresez in niciun fel aceste familii", a scris Alessandra Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

Așadar, pentru a beneficia cât mai repede de sumele respective, vă rugăm să ne scrieți pe [email protected] și să ne trimiteți următoarele date: Nume, prenume, cont bancar + CNP (beneficiar cont). Apelăm la această metodă deoarece mulți dintre ei nu pot fi contactați. Vă mulțumim!

Citeşte şi:

Trebuie să te implici! Dă SMS, sună sau donează! Află cum!

România a arătat că se poate! 825.000 de EURO strânși, în urma teledonului Intact

Zeci de vedete s-au alăturat TELEDONULUI INTACT: Lora, ”Moșu” Doroftei, Ivan Patzaichin, Vasile Muraru

Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, cei trei patroni ai clubului Colectiv, au fost reţinuţi... Noi detalii despre starea răniților de la Spitalul de Arși: ” Au fost efectuate 13 operații pentru pacienți, dar nouă ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x