Antena Căutare

Avertismentul meteorologilor: Este Cod galben de vânt puternic în opt judeţe. Rafalele vor ajunge şi la o sută de kilometri la oră

Meteorologii au emis, joi seară, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru diferite zone din opt judeţe. Rafalele de vând vor atinge chiar şi o sută de kilometri la oră.

Meteorologii au emis, joi seară, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru diferite zone din opt judeţe. Rafalele de vând vor atinge chiar şi o sută de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la peste 1.800 de metri altitudine, se vor semnala rafale de vânt care vor atinge şi depăşi 90...100 km/h.

De asemenea, în zonele de munte din judeţele Bacău, Neamţ şi Suceava, la mai mult de 1.500 de metri altitudine, vântul va prezenta intensificări ce vor atinge şi depăşi la rafală 85...100 km/h.

Sub cod galben de vânt se află în următoarele ore şi zonele joase din judeţele Cluj, Sălaj, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş unde se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55...70 km/h.

Avertizările nowcasting sunt valabile până vineri dimineaţă, la ora 3.00.

Meteorologii au emis o informare de intensificări temporare ale vântului în aproape toată ţara, începând de joi după-amiază şi până vineri dimineaţă.

Guvernul a aprobat sistemul RO-ALERT. România va avea în curând un sistem de alarmare a populaţiei în caz de dezastru... Nativii din zodia Berbec au fler în afaceri. Horoscopul zilei 06 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x