Antena Căutare

Autoritățile de la București, greșeală uriașă! Suspect de coronavirus, ținut ore în șir în sala de judecată, deși avea certificat în acest sens: ”Nimeni n-a știut nimic!”

Apar noi detalii în ceea ce privește suspectul de coronavirus de la Tribunalul București. Conform Antena 3, acesta a stat ore în șir în sala de judecată, deși avea un certificat care arăta că ar putea fi infectat cu noul tip de coronavirus. 

”În sală, la un moment dat, a rămas un singur arestat în boxă, care a spus că nu a fost luat. Judecătoarea l-a întrebat ce cauză este, iar apoi i-a spus că a fost judecat în lipsă, pentru că a venit un document care a spus că e suspect de coronavirus, la care el a spus că e de la începutul ședinței în boxă. Consider că e vina jandarmilor, care l-au adus că avea un certificat care dovedea în acest sens. E vorba de un arestat preventiv, nu inculpat.”, a declarat avocatul Victor Stănilă, în direct la Antena 3.

Şedintele de la secțiile Penale ale Tribunalului București au fost suspendate pentru a se verifica dacă unul dintre cei judecați într-un dosar penal este sau nu suspect de infestare cu COVID-19.

A fost găsit mort în spatele blocului! Un polițist militar i-a spus logodnicei că merge să se plimbe cu motocicleta, dar... Cazuri de Covid-19 "rezolvate" în România. Alte două persoane depistate pozitiv cu coronavirus s-au vindecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x