Antena Căutare

Bărbat din Alba, cercetat în libertate după ce a folosit o diplomă de BAC falsă pentru a se angaja ca ambulanțier! Omul dăduse examen de trei ori, dar picase

Un bărbat din Alba s-a folosit de o diplomă de bacalaureat falsă, pentru a se putea angaja ca şofer de ambulanţă! I-a reuşit din plin, aşa că timp de patru ani a lucrat - fără probleme - ca ambulanţier. 

Un bărbat din Alba s-a folosit de o diplomă de bacalaureat falsă, pentru a se putea angaja ca şofer de ambulanţă! I-a reuşit din plin, aşa că timp de patru ani a lucrat - fără probleme - ca ambulanţier.

Poliţiştii au descoperit abia acum ilegalitatea, iar după ce i-au percheziţionat locuinţa au găsit şi diploma falsă. Apoi, l-au reţinut. Judecătorii au decis, însă, ca bărbatul să fie cercetat în stare de libertate.

Bărbatul nu a dat declaraţii în faţa jurnaliştilor. Dar datele nu mint. În decembrie 2015, s-a înscris la concurs pentru a ocupa un post de şofer la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Alba.

”Persoana în cauză a mai dat și înainte de 2015 două sau trei examene, însă nu le-a promovat.”, a declarat dr. Marius Șuluțiu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Alba.

Cu ocazia percheziţiilor a fost găsită diploma de bac falsă precum şi foaia matricolă aferentă acesteia.

”Dacă se dovedeste că acea diplomă este falsă contractul de muncă va fi încetat conform legii.”, a mai precizat managerul unității medicale.

Poliţiştii care au intrat pe fir i-au percheziţionat locuinţa, dar şi firma pe care acesta o deţine. Bărbatul are 46 de ani şi este cercetat pentru înşelăciune, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Diploma lui de bacalaureat menţiona că a absolvit în 2002, un liceul cu profil economic din Iaşi.

Procuror urmărit penal, după ce a coordonat o percheziţie în care şi-a pierdut viaţa un poliţist... Adevărul despre maimuța care a speriat un cartier întreg din București! Din curtea proprietarului, au fost scoși urși și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x