Antena Căutare

Mario Chiriţă, bărbatul care a împuşcat trei oameni în Bucureşti, s-a predat poliţiei

În Bucureşti, ca-n vestul sălbatic. În 24 de ore doi pistolari au făcut patru victime. O femeie a fost mutilată pe viaţă - va rămâne fără un ochi - iar alţi doi bărbaţi au ajuns la spital, doar pentru că au îndrăznit să atragă atenţia unor tinere care s-au băgat în faţa la coadă.

În Bucureşti, ca-n vestul sălbatic. În 24 de ore doi pistolari au făcut patru victime. O femeie a fost mutilată pe viaţă - va rămâne fără un ochi - iar alţi doi bărbaţi au ajuns la spital, doar pentru că au îndrăznit să atragă atenţia unor tinere care s-au băgat în faţa la coadă. Fratele celor două fete a intervenit în scandal şi a împuşcat-o pe tânără de la mică distanţă. Apoi s-a făcut nevăzut. La fel ca în cazul atacatorul din Băneasa, poliţia n-a reuşit să-l prindă. Noroc că a hotărât să se predea.

Mario Chiriţă. Pentru 24 de ore, cel mai căutat om din Bucureşti. E spaima unui cartier întreg. Un pistolar iute la mânie. Şi mereu cu mâna pe trăgaci. Noaptea trecută a împuşcat trei oameni cu sânge rece. Pe doi dintre ei i-a trimis pe un pat de spital.

O tânără de 23 de ani a fost împuşcată în faţă, de la mică distanţă, cu un pistol, teoretic, neletal. De la apropiere însă efectele armei sunt devastatoare.Tânăra a fost operată de urgenţă, însă medicii nu au mai putut să-i salveze ochiul. Au reuşit să-i salveze viaţa, însă va avea nevoie de reconstrucţie facială. În timp ce ea se zbătea între viaţă şi moarte în sala de operaţii, familia atacatorului dădea declaraţii la poliţie.

Vecinii săi vorbesc de legăturile pe care le are cu lumea interlopă din Capitală. Familia sa are altă variantă. Mario şi-ar fi apărat surorile. Chiar de cei care aveau să-i devină victime.

Mario Chiriţă este acuzat de vătămare corporală deosebit de gravă, uz ilegal de armă de foc şi ultraj. În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi pentru ultraj tatăl tânărului şi cele două surori.

Vine iarna! Meteorologii au emis un COD GALBEN de viscol şi ninsoare abundentă... Statistica Ministerului de Interne: 250.000 de români deţin o armă de foc. Atacurile armate, în creştere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x