Antena Căutare

Barbatul care l-a atacat pe primarul unei localitati din Vaslui a fost prins

Barbatul care l-a atacat cu un topor pe primarul unei localitati din judetul Vaslui a fost prins in noaptea de joi spre vineri. El a fost gasit intr-un tir care se indrepta spre Barlad. Edilul are rani grave la craniu si torace, iar medicii au fost nevoiti sa il opereze ca sa ii salveze viata.



Imediat dupa comiterea faptei, Florin Mocanu, in varsta 30 de ani, si-a abandonat victima in masina si a fugit. Initial, s-a urcat intr-un tren personal cu care a mers pana la capat de linie, respectiv municipiul Husi. Aici, a facut autostopul si s-a urcat intr-un TIR inmatriculat in Republica Moldova, cu intentia de a ajunge in municipiul Barlad, localitatea de domiciliu.

"In momentul de fata, autorul faptei se afla la audieri la Parchetul Tribunalului Vaslui, recunoscand in fata procurorilor ca l-a lovit pe primar, insa fara a preciza si motivul agresiunii. Florin Mocanu este cercetat pentru trei infractiuni, respectiv tentativa de omor, port de arma alba si talharie, avand in vedere ca dupa ce si-a lovit victima autorul i-a luat acesteia din buzunar suma de 30 de lei", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub, citat de Mediafax.

Cel care l-a agresat pe primar are domiciliul in municipiul Barlad, insa locuia de mai mult timp, fara forme legale, in casa bunicilor din Oltenesti. Florin Mocanu nu are un loc de munca, iar in momentul comiterii faptei era sub influenta bauturilor alcoolice.

Primarul comunei vasluiene, Oltenesti, a fost atacat, joi dupa-amiaza, cu un topor si un cutit. Primarul de la Oltenesti a fost gasit de fiul sau intr-o balta de sange, cu taieturi in zona capului si in zona gatului. Primarul Iorgu Sonia are 62 de ani si se afla de 11 ani in fruntea Primariei din Oltenesti.

Ministrul Sanatatii: Tanara gravida din Calarasi a murit din cauza neglijentei medicilor... UPDATE! Meteorologii anunta Cod portocaliu de vijelii pentru alte 10 judete, Cod galben pentru restul tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x