Antena Căutare

Barem Geografie BAC 2019: ce notă ai putea lua în funcție de punctajul subiectelor

Barem Geografie BAC 2019: A1.ro va publica baremul de corectare al subiectelor primite de elevi la Geografie, din cadrul ultimei probe de Bacalaureat, cea la alegerea profilului și specializării (Ed). 

Barem Geografie BAC 2019: ce notă ai putea lua în funcție de punctajul subiectelor Galerie
| subiecte si barem geogarfie

Barem Geografie BAC 2019: A1.ro va publica baremul de corectare al subiectelor primite de elevi la Geografie, din cadrul ultimei probe de Bacalaureat, cea la alegerea profilului și specializării (Ed). Vezi subiectele și cum se rezolvă cerințele

Update: 14:30 - Subiectele de la Geografie sunt considerate a fi ușoare, la fel ca în anii precedenți, și care nu ar treui să creeze probleme candidaților. S-a menținut structura subiectelor - III subiecte mari, cu mai multe subpuncte.

Rezolvarea subiectelor: Subiectul I - se referă la Europa cu statele și capitalele europene, unde elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe. La subiectul 1.d)- elevii au avut de comparat două state din punct de vedere climatic - trei deosebiri între Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Republica Moldova.

La Subiectul II - se face referire la România, se pleacă de la o hartă în care sunt delimitate unitățile de relief la nivel de subunitate, iar pe baza acestei hărți elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe, printre care numele orașului marcat pe hartă, numele râului marcat pe hartă. Subiecte tip grilă. Rezolvarea subiectelor în video AICI!

La subiectul III - pleacă de la un grafic - evoluția numărului de migranți în Finalnda perioada 2007-2015, unde elevii au avut de răspuns la mai multe întrebări.

În funcție de baremul de corectare, elevii de la Uman, care au ales Geografie la Bacalaureat 2019, își pot calcula anticipat notele, aflând punctajul fiecărui subiect în parte.

A1.ro va afișa baremul de corectare, când va fi disponibil pe site-ul Ministerului Educației, subiecte.edu.ro.

Citește și:

Subiecte Geografie Bacalaureat 2019: Ce subiecte pică azi​

Bacalaureat 2019: proba la alegerea profilului începe azi! Subiecte și ce trebuie să știi​

Proba la alegere a profilului și specializării este ultima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat. Cei care nu iau note de trecere în această sesiune se pot înscrie pentru sesiunea din Toamnă.

În sesiunea de BAC - vară, peste 136.000 de candidaţi, 116.316 din promoţia curentă şi 19.771 din promoţiile anterioare, s-au înscris pentru a susţine probele de examen.

Elevii au susținut joi, 4 iulie, examenul la 11 materii: Geografie, Fizică, Chimie, Biologie, Anatomie, Informatică, Economie, Logică, Sociologie, Filosofie, Psihologie

Primele rezultate se vor afișa pe 8 iule, ziua în care se vor depune și contestațiile, între orele 14:00 și 20.00. Rezultatele finale se vor afișa în data de 13 iulie 2019.

Cursa Paris-București anulată. 150 de pasageri așteaptă o soluție... Vara anului 2019, între caniculă și furtuni violente! Ce se va întâmpla cu vremea în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x